ZAKAJ LESPAL?

Zakaj nam zahtevni kupci lesenih palet in ostale lesene embalaže, že vrsto let zaupajo?

Specializirani v proizvodnjo lesene embalaže

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja smo se ozko specializirali v industrijsko proizvodnjo lesene embalaže (lesene palete, …), ki so najvišje kakovosti in na voljo v širokem dimenzijskem spektru.

Garancija dobavnih rokov. Sovražimo zamujanje!

Pri podjetju Lespal smo na trgu znani kot zanesljiv partner, ki se drži dobavnih rokov. To nam omogoča odlična organizacija dela na vseh nivojih (proizvodnja, controling, logistika…).

Konstantna kvaliteta

Lesene palete, proizvedene v našem podjetju, spadajo med najkvalitetnejše lesene palete za enkratno uporabo. Inovativna tehnologija nam omogoča konstantno preverjanje kakovosti, s čimer našim strankam omogočamo da prejmejo izdelke preverjene kvalitete.

Maksimalna korektnost

Pri podjetju Lespal vedno, ne glede na problem in situacijo, skušamo poiskati rešitev ki je maksimalno sprejemljiva za stranko. Prav tako naše morebitne napake vedno priznamo in za njimi tudi stojimo.

Zelo kratki dobavni roki

Naša utečena proizvodnja, kot tudi odlična organizacija dela na vseh nivojih nam omogoča, da lahko strankam zagotovimo izjemno kratke dobavne roke. V nekaterih primerih lahko izdelke izdelamo že v 2 urah od naročila!

Fleksibilnost

Kljub našemu velikemu obsegu proizvodnje je podjetje Lespal elastično ter prilagodljivo vašim željam in potrebam. Tako se že vrsto let uspevamo prilagajati tudi najbolj specifičnim zahtevam naših stran in tako poskrbeti za vaše popolno zadovoljstvo.

Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.